legmodernebb techológiák és intelligens megoldások

Évtizedes tapasztalat, csúcstechnológiai ismeretek, mérnöki szemlélet, és a legújabb műszaki megoldások támogatják a zökkenőmentes munkát a leglátványosabb felhasználói élmény és a felejthetetlen audiovizuális pillanatok megteremtéséhez. Ebben és a kitartó munkában hiszünk!

márkák, technológiák és beszállítóink

Elhivatottak vagyunk a minőség iránt. Megbízásaink során a legmodernebb csúcstechnológiai megoldásokat és műszaki eszközöket haználjuk, akár robot technológiát is alkalmazzunk a vendégek számára felejthetetlen élmények érdekében. Mindez a márkás gyártók létező legjobb eszközparkjának, az eszközök professzionális használatának, és elsőrangú beszállító partnereinkkel végzett közös munkánk eredménye.

tanácsadás, műszaki tervezés és biztonságtechnika

Rendelkezésére állunk külső szakértőként és műszaki tervezőként nagyvolumenű projektekben vagy kisebb rendezvényekben egyaránt. Szakmai kontrollként igény szerint támogatást nyújtunk részfeladatokban, vagy végigkísérjük a teljes projektet. Kiemelt gondossággal kezeljük a legmagasabb szintű és a jogszabályok szerinti biztonságtechnikai elvárásokat, melyeket a megvalósítás során a rendezvény méretéhez és igényeihez illeszkedve kezelünk.

Nyomja meg a lejátszás gombot!

legmagasabbb színvonalú generálkivitelezés

A legmagasabb szintű minőséget nyújtó generálkivitelezés kapcsán az egyik legfontosabb alapelvárás, hogy a projekt teljes időtartama alatt összefogja és profin működtesse a szükséges szakértelemmel és felelősségi körökkel rendelkező csapatot, mindenkit a kellő időben beállítva a projektbe. Generálkivitelezőként teljes körű megoldást kínálunk, amely tartalmazza a koncepció tervet, kreatív tervezést és kivitelezést, a rendezvény / projekt elő- és utóéletének kezelését, a rendezvény lebonyolítását, infokommunikációs megoldásokat akár élő streaminggel, appokat, portálokat, mikrositeokat, közösségi média feladatokat és rendszeres marketing akciókat.

egyedi projektek és megoldások

Manapság már nem elég a rendezvények klasszikus igényeinek megfelelni. Akár a középpontba helyezve, vagy láthatatlanul is olyan megoldásokat kell felvonultatni, melyek maximálisan alkalmazkodnak a naponta változó infokommunikációs és technológiai követelményekhez, és hasznosítják az ezekben rejlő lehetőségeket.